Η Καθημερινή για τον Χρήστο Οικονόμου

ekdoseisPolis

“Καινούργιο βιβλίο από τον σημαντικότερο σύγχρονο Έλληνα διηγηματογράφο, τον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος στις θαυμάσιες «Κόρες του Ηφαιστείου» (εκδ. Πόλις) προσθέτει νέα στοιχεία στη γραφή του …. Η φήμη του συγγραφέα έχει αρχίσει να περνά τα σύνορά μας, και αυτό αποτελεί μεγάλη δικαίωση τόσο για τον ίδιο όσο και για το καλό ελληνικό διήγημα και το καλό ελληνικό βιβλίο”.

O Άθως Δημουλάς γράφει στην Καθημερινή για τα βιβλία των γιορτών, και μεταξύ αυτών, και για τις Κόρες του Ηφαιστείου του Χρήστου Οικονόμου:

http://www.kathimerini.gr/938367/gallery/periodiko-k/reportaz/vivlia-gia-tis-giortes

Chinese sale of The Little Prince featured in Publishing Perspectives

prigipas_0

We have just sold Chinese rights to The Little Prince, the extraordinary graphic novel by Stella Stergiou (Polaris Ekdoseis) thanks to our lovely co-agents The Artemis Agency in Taiwan, and what better place to announce this than Publishing Perspectives:

https://publishingperspectives.com/2017/12/rights-roundup-agency-reports-sweden-spain-germany-greece-canada-australia/

Μόλις πουλήθηκαν τα κινεζικά δικαιώματα για τον Μικρό Πρίγκιπα, το εκπληκτικό graphic novel της Στέλλας Στεργίου (Eκδόσεις Polaris) χάρη στις εξαιρετικές συνεργάτιδές μας στην Ταιβάν του Artemis Agency. Ευχαριστούμε θερμά το αμερικανικό περιοδικό, Publishing Perspectives, για την ανακοίνωση:

https://publishingperspectives.com/2017/12/rights-roundup-agency-reports-sweden-spain-germany-greece-canada-australia/