Κριτική στο Dim/art για το Κίτρινο Φύλλο του Μιχάλη Μουλάκη

Moulakis cover

“…Μια πολύ τρυφερή και συμβολική ιστορία που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, γραμμένη απλά, μια ιστορία για τον κύκλο της ζωής, την εξέλιξη, την αναγέννηση, το θάνατο και το μετά. Μια ευκαιρία να μιλήσουμε με τα παιδιά για το πόσο σημαντικές είναι οι στιγμές που ζούμε. Οι στιγμές που μπορεί να πέρασαν για μας απαρατήρητες αλλά για κάποιον άλλο με διαφορετική οπτική να ήταν πολύ σημαντικές. Οι στιγμές με τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους.”

Η Αγγελική Μποζίκη γράφει στο Dim/art για το συμβολικό παραμύθι του Μιχάλη Μουλάκη και του Φίλιππου Φωτιάδη, «Ένα κίτρινο φύλλο» (Εκδόσεις Ίκαρος, 2017).

Le Monde diplomatique reviews All Good Things Will Come From the Sea by Christos Ikonomou

Cover_lesalut_ikonomou_Quidam

Le Monde diplomatique reviews the French edition of Christos Ikonomou’s short-story collection, All Good Things Will Come From the Sea (Quidam Editeur, 2017):

https://lnkd.in/gcESiUR

H Monde diplomatique γράφει για τη γαλλική έκδοση έκδοση της πολυμεταφρασμένης συλλογής διηγημάτων του Χρήστου Οικονόμου, Το καλό θα ‘ρθει από τη θάλασσα (Εκδόσεις Πόλις, 2014):

https://lnkd.in/gcESiUR

Turkish rights sold to two titles by Eleni Andreadis

EleniAndreadis_EkdikisitouPouf_Cover

The great news keep coming in for Eleni Andreadis and her wonderful books: Turkish rights to her middle-grade novel, Justin Grey and the Earth Keepers, and her middle-grade picture book, Planet Agents – The Revenge of Pee-ew, (illustr. Stefanos Koltsidopoulos, Metaixmio, 2016) have been sold to Epsilon courtesy of our co-agents in Turkey, Anatolialit!

Και άλλα όμορφα νέα για την Ελένη Ανδρεάδη και τα υπέροχα βιβλία της: μόλις πουλήθηκαν τα τουρκικά δικαιώματα του μυθιστορήματος της για παιδιά, Justin Grey and the Earth Keepers, και του εικονογραφημένου μυθιστορήματος της για παιδιά, Πράκτορες του πλανήτη – Η εκδίκηση του Πουφ (εικονογρ. Στέφανος Κολτσιδόπουλος, Μεταίχμιο, 2016) στον οίκο Epsilon μέσω των συνεργατών μας στην Τουρκία, Anatolialit!