Η φιλοσοφία των πτηνών των Philippe J. Dubois και Élise Rousseau στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Το γαλλικό μπεστ-σέλερ, Petite philosophie des oiseaux, (Éditions de La Martinière, 2018) των Philippe J. Dubois και Élise Rousseau θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Διόπτρα με τίτλο, Η φιλοσοφία των πτηνών: μαθήματα ζωής από τους μικρούς φιλόσοφους της φύσης!

Περισσότερα για το βιβλίο θα βρείτε παρακάτω:

Η φιλοσοφία των πτηνών: μαθήματα ζωής από τους μικρούς φιλόσοφους της φύσης. Philippe J. Dubois & Élise Rousseau

Ποια μαθήματα θα μπορούσαν να δώσουν στον άνθρωπο τα μικρά αυτά φτερωτά πλάσματα και τι συμπεράσματα θα βγάζαμε εάν αφιερώναμε λίγο χρόνο για να τα παρατηρήσουμε; Μέσα από σύντομες, απλές ιστορίες θα αναθεωρήσουμε την άποψή μας και θα εκτιμήσουμε τις έννοιες της κοινωνικότητας, της οικογένειας, της συντροφικότητας, της αγάπης, της ελευθερίας, της ευτυχίας, της ζωής και του θανάτου.

Αφηγήσεις που στηρίζονται σε αποτελέσματα πρόσφατων επιστημονικών μελετών αλλά και σε αμέτρητες ώρες παρατήρησης στη φύση θα πείσουν και τον πιο δύσπιστο αναγνώστη ότι οι διακριτικοί, αυθόρμητοι κι ανάλαφροι δάσκαλοι της ζωής έχουν πολλά να μας μάθουν, αρκεί να είμαστε δια­τεθειμένοι να χαθούμε στις σελίδες του μικρού αυτού βιβλίου.

https://lnkd.in/dc6Qh_C

Leave a Reply